У Полтаві охоронця довкілля затримали за хабар у 12 тис. грн

У Полтаві інспектор з охорони довкілля "закрив очі" на порушення приватного підприємства за 12 тис. грн

У Полтаві охоронця довкілля затримали за…

Вчора, 16 лютого працівники прокуратури Полтавщини спільно зі співробітниками Служби безпеки України в області та Головного управління Національної поліції в області зафіксували факт отримання хабара, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу прокуратури Полтавської області.

Громадський інспектор з охорони довкілля взяв хабар у приватного підприємця за не відображення порушень в акті непланової перевірки. Розмір хабара -12 тис. грн.

За інформацією прокурорів, гроші службовій особі підприємець передав у Полтаві, у власному авто. Насправді ж ніякої перевірки інспектору проводити ніхто не доручав.

Відомості про даний факт внесені до ЄРДР. Зазначеній особі повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 27, ч. 1 ст. 369, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 190 КК України, тобто у підбурюванні до надання неправомірної вигоди службовій особі, за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням службового становища, а також у закінченому замаху назаволодіння чужим майном шляхом обману.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme