UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві затримали наркомана, який зазирав у вікна городян

Оглянувши кишені чоловіка, поліція знайшла два медичні шприци з наркотиками 

У Миколаєві затримали наркомана, який за…

В Корабельному районі Миколаєва патрульні вчергове затримали підозрюваних у зберіганні наркотиків. Про це Depo.Миколаїв повідомили у патрульній поліції.

Близько 13:00 години патрульні отримали повідомлення про те, що на проспекті Богоявленському, в Корабельному районі Миколаєва, невідомий чоловік зазирає у вікна домоволодінь. За вказаною адресою інспектори побачили невідомого. Він спочатку заперечував свої протиправні дії, але згодом зізнався. При цьому навіщо він зазирав у вікна пояснити не зміг. Під час проведення поверхневої перевірки охоронці порядку знайшли в його кишені два медичні шприци з темною речовиною. Зі слів 22-річного чоловіка, в них знаходилась наркотична речовина, яку він придбав для власного вживання.

Близько 17:00 години на вулиці Сімферопольській при наближенні патрульних до чоловіка, вони побачили як він дістав з кишені медичний шприц з темною речовиною та кинув його на землю. Де він його взяв 31-річний чоловік пояснювати відмовився. В обох випадках на місце події патрульні викликали працівників слідчо-оперативної групи відділу поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme