UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві викрили готель, в якому розважали гостей повії

Жінка-адміністратор за грошову винагороду влаштовувала чоловікам розваги із дівчатами легкої поведінки

У Миколаєві викрили готель, в якому розв…

В Інгульському районі Миколаєва адміністратор готельного комплексу організувала заробіток на повіях. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Співробітники відділу з боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми задокументували злочинну діяльність жінки – адміністратора готельно-банного комплексу, яка за грошову винагороду влаштовувала чоловікам розваги із дівчатами легкої поведінки.

41-річна зловмисниця, відвівши повіям у комплексі окрему кімнату "для очікування", організовувала "дозвілля" чоловіків, які бажали отримати платні сексуальні послуги. За такий сервіс адміністратор отримувала по 200 гривень за кожного клієнта з заробітку "нічних метеликів". Під час проведення санкціонованого судом обшуку правоохоронці виявили та вилучили у жінки гроші, отримані нею за звідництво, мобільні телефони, зошит із номерами телефонів повій та інші докази протиправної діяльності.

Відносно жінки "легкої поведінки" складено адміністративний протокол за ознаками ст. 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Заняття проституцією", санкція якої передбачає покарання у вигляді попередження або накладення штрафу.

Слідчим відділенням Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.302 КК України "Створення або утримання місць розпусти та звідництво". Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Вирішується питання про обрання відносно адміністратора міри запобіжного заходу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme