У Львові проведуть громадські слухання із бажаючими очолити Оперу

У місті відбудеться брифінг щодо обрання нового генерального директора - художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької

Колектив театру опери та балету ініціює проведення громадських слухань, що є надзвичайно доречним, необхідним, логічним та правильним кроком. Про це пише журналіст Юлія Хомчин, передає Depo.Львів.

"Громадські слухання задля того, щоб процес обрання керівника став максимально прозорим та публічним, щоб ознайомити ширші кола культурно-мистецьких середовищ та сам колектив театру з кандидатами на посаду, щоб оприлюднити та висвітлити їхні програми, стратегії керівної роботи та діяльності. До процесу публічного обговорення запрошуються:
- кандидати на посаду генерального директора;
- працівники театру;
- представники громадських організацій;
- представники Львівської міської ради, Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації;
- всі-всі, кому важливо та є що сказати з цього приводу;)", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 17 лютого, о 10:00 у арт-кав'ярні "Квартира 35" (вул. Вірменська, 35, "Дзиґа", 2-ий поверх) відбудеться брифінг щодо обрання нового генерального директора - художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Нагадаємо, очолити львівську Оперу хочуть понад 50 кандидатів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme