UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому перевірили чи "тримають" тепло в закладах охорони здоров'я

Промоніторили теплоізоляційні характеристики будівель чотирьох об'єктів

У Хмельницькому перевірили чи "тримають"…

Посадовці обласного центру провели тепловізійну зйомку міських закладів охорони здоров'я з метою оцінки теплоізоляційних характеристик будівель, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис у Facebook заступника міського голови Володимира Гончарука.

"Система енергоменеджменту - це не лише розробка та реалізація стратегії зі зменшення використання енергоносіїв. Це також обов'язковий контроль та аналіз тих заходів, які були здійснені впродовж року, для планування та можливого корегування подальшої роботи у цьому напрямку," - зауважив чиновник.

Тепловізійна зйомка дає змогу чітко побачити наскільки ефективно тримають тепло в будівлі стіни (в ідеалі вони повинні бути фіолетові) та вікна (повинні бути хоча б зелені), якої якості встановлено віконні блоки та чи "зароблені" відкоси.

Моніторинг провели на 4 об'єктах системи охорони здоров'я: міська дитяча лікарня, міська лікарня, поліклініка №1 та інфекційна лікарня.

"Результати дослідження показали, що найкраща ситуація в міській дитячій лікарні, трішки гірша в міській лікарні. А от поліклініка №1 та інфекційна лікарня, згідно фото тепловізора, грішили неякісними вікнами і це при поганих теплоізоляційних характеристиках стін. Проблема з відкосами - є загальною," - резюмує посадовець.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme