У Харкові шестирічна дівчинка загинула страшною смертю

У Харкові 27-річний вітчим побив шестирічну доньку, а після смерті дитини сказав, що на неї впав телевізор

У Харкові шестирічна дівчинка загинула с…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, про це розповів заступник керівника місцевої прокуратури №2 Владислав Грюк.

За його даними, 16 лютого у Новобаварському районі батьки викликали "швидку", оскільки з дитиною трапилося лихо.

За словами сім'ї, дівчинка була сама у кімнаті та випадково потягнула на себе телевізор. Нібито внаслідок нещасного випадку техніка впала на дитину.

Медики, що прибули на виклик, констатували смерть та викликали на місце події правоохоронців.

Уже за попередніми висновками експертів стало зрозуміло, що причиною смерті дитини не міг бути телевізор. На тілі маленької виявили синці кількаденної давнини.

"Уже в перші години слідства ми встановили, що причиною смерті дитини стало жорстоке побиття. Вітчим побив доньку. Свої дії він пояснив тим, що "вона погано себе поводила". Увесь цей час дівчинці було зле, проте батьки не викликали лікарів та не надавали їй медичну допомогу", - пояснив Грюк.

Зараз перевіряється інформація стосовно того, що чоловік систематично вживав наркотики. Зі слів співмешканки, він ніде не працював, постійно бив її та дітей.

Крім померлої, у родині є сумісна дитина - дворічна дівчинка.

Харківська місцева прокуратура затвердила та повідомила чоловікові про підозру за фактом п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини).

Наразі його затримано у порядку ст. 208 КПК України. Прокуратура готує клопотання до суду, в якому порушить питання про тримання під вартою чоловіка на час проведення розслідування.

Максимальна санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Проводяться всі необхідні слідчі дії та експертизи.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme