США залишаються світовим лідером, - Маккейн

Впливовий американський сенатор Джон Маккейн закликав західних партнерів "не скидати" Америку з рахунків та запевнив, що Сполучені Штати не втрачають глобального лідерства й продовжать відстоювати західні цінності

Про це він заявив у п'ятницю під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції, передає Depo.ua із посиланням на "Укрінформ".

"Я знаю, що існує глибоке занепокоєння в усій Європі і світі, що Америка зняла мантію глобального лідерства. Я говорю зараз від свого імені, але я не вірю, що такий меседж ви зможете почути від інших американських лідерів, які приїхали цими вихідними до Мюнхена", - заявив глава Комітету з питань збройних сил Сенату США.

Він також зауважив, що багато людей на Заході, в тому числі в Сполучених Штатах, втратили віру у те, що робить Захід.

"Не помиліться, мої друзі, зараз дуже небезпечні часи, але ви не повинні вважати, що Америка поза грою", - наголосив Маккейн.

Він підкреслив, що ніхто із західних партнерів також не повинен вважати іншого поза грою. "Ми не можемо дозволити собі ставити під сумнів правильність і доброчесність дій Заходу, - зауважив американський сенатор. - Ми повинні усвідомлювати та вчитися на власних помилках, але ми не можемо бути паралізовані страхом".

Він закликав не здаватися перед труднощами, як би цього не хотіли противники західних цінностей.

Нагадаємо, що сьогодні під час виступу на Мюнхенській конференції Порошенко заявив, що сьогодні в Україні саме ті час і місце, де треба поставити російського агресора на місце.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme