Путінська гвардія навчить стріляти депутатів та кремлівські ЗМІ

Росгвардія проведе одноденний курс бойової підготовки для депутатів Держдуми Росії, членів Ради Федерації, представників громадських організацій, а також керівників засобів масової інформації

Про це повідомили в департаменті по взаємодії із засобами масової інформації та інститутами громадянського суспільства Росгвардіі, повідомляє Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

Захід, в якому візьмуть участь близько 60 людей, приурочений до Дня захисника Вітчизни та відбудеться 20 лютого в 21-й бригаді оперативного призначення Центрального округу військ національної гвардії Росії.

Учасникам, зокрема, запропонують попрактикуватися у стрільбі з різних видів стрілецької зброї та гранатометів, а також у водінні броньованого автомобіля "Тигр" і бронетранспортера БТР-80.

Гості побачать показовий виступ військовослужбовців загону спецназу "Пересвіт" щодо володіння прийомами рукопашного бою з використанням холодної та вогнепальної зброї. Крім того, їм покажуть дії вертолітної пошукової штурмової групи, що складається із співробітників СОБР "Булат" і позавідомчої охорони, з блокування і нейтралізації "озброєних бандитів", які захопили будівлю.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme