Прокурор-рятівник захистив конотопську кондукторшу від гопників

Удвох зі ще одним перехожим вони утримували двох грабіжників до приїзду поліції

Прокурор-рятівник захистив конотопську к…

24-річний прокурор Конотопської місцевої прокуратури Сергій Муха у вечірній час врятував жінку-кондуктора від грабіжника, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Близько 20.00 проходячи повз кінцеву зупинку трамваю Сергій почув крик жінки, яка благала про допомогу. Наблизившись, прокурор побачив, що молодий чоловік розбив скло кабіни та намагається відібрати в жінки-кондуктора сумку з грошовими коштами. Миттєво зреагувавши, співробітник прокуратури схопив зловмисника за руку, однак той вирвався й намагався втекти.

Далі події відбувались вже на вулиці. Наздогнавши нападника та утримуючі його, Сергій викликав поліцію. Згодом підійшов випадковий перехожий, який запропонував прокуророві допомогу, й вони разом чекали на приїзд поліції. Через декілька хвилин до них підійшов знайомий зловмисника, який намагався кулаками відбити свого товариша, при цьому наніс чоловікові, який допомагав утримувати нападника, декілька ударів у обличчя. У той час під'їхали правоохоронці, які й забрали нападника та його товариша до місцевого відділу поліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України, проводяться необхідні першочергові слідчі дії. Прокурор Сумської області оголосив прокурор Конотопської місцевої прокуратури подяку за вжиття необхідних заходів для припинення протиправних дій та затримання правопорушників.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme