Поліція Донеччини піднята по тривозі: Взяті під контроль виїзди та в'їзди в область

О 5 ранку всі територіальні підрозділи поліції Донецької області було піднято по тривозі

Як повідомляє прес-служба поліції обасті, навчання відбулись за розпорядженням очільника поліції Донеччини В'ячеслава Аброськіна, передає Depo.Донбас.

Завдання навчання - забезпечити максимальний захист мешканців Донеччини, посилити контроль на усіх в'їздах та виїздах з області та з боку окупованої території.

"За сигналом тривоги одночасно було піднято усі сили поліції області. Метою навчань було відпрацювати оперативне реагування на будь-яку загрозу", - йдеться у повідомленні.

Навчання почалося з того, що поліцейські прибули у повній бойовій екіпіровці. Після стройового огляду та короткого інструктажу, який провели керівники територіальних органів, було сформовано додаткові наряди для посилення блокпостів та створені додаткові мобільні пости.

"За годину правоохоронці взяли під контроль усі автошляхи поряд з лінією розмежування, виїзди та в'їзди в область, дороги стратегічного значення та ті, якими громадяни намагаються оминути блокпости. Завдання поліцейських – попередження терактів та диверсій, припинення трафіку нелегальної зброї та вибухівки, затримання осіб, які планують дестабілізувати ситуацію у прифронтовому регіоні", - зазначається у повідомленні.

Посилений режим зберігатиметься до кінця дня. Профілактичне відпрацювання, запроваджене Нацполіцією України, триватиме до 28 лютого.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme