Після проваленої атестації поліцейського призначили викладачем "поліцейської академії"

Поліцейського, якого за результатами атестації рекомендували звільнити, призначили викладачем дніпрянського університету внутрішніх справ

Про це у "Фейсбуці" пише член атестаційної комісії Артем Романюков, передає Depo.Дніпро.

За інформацією Романюкова, до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ на посаду викладача призначили поліцейського, який набрав на атестації 21 бал з 60 за логіку, 24 бали з 60 за знання законів.

"Під час проходження поліграфа показав позитивні реакції на такі теми, як: отримання і посередництво при отриманні хабарів, примус підлеглих до збору хабарів, насильство, приховування злочинів підлеглих, незаконні накази, незаконну зброю (і це ще не повний список)", - пише Романюков.

Поліцейський був рекомендований до звільнення.

Нагадаємо, з керівного складу поліції регіону за рішенням атестаційних комісій підлягали звільненню 18 чоловік. Це складає 32% від загальної кількості керівництва. 17 з них були звільнені. Начальник поліції Павлограду був звільнений зі своєї посади та переведений на інше місце. Керівний склад старої міліції, звільнений по атестації, відновлюються на посадах за рішенням суду.

Як раніше повідомляли Depo.Дніпро, дніпрянську "поліцейську академію", очолив генерал міліції, який свого часу "відбілював" дніпропетровських правоохоронців від зв'язків з тітушками.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme