Перемогу на "Євробаченні-2017" пророкують Італії з "танцюючою мавпою" на сцені

Букмекери назвали фаворитом міжнародного музичного конкурсу італійського співака Франческо Габанна

Перемогу на "Євробаченні-2017" пророкуют…

З 43 європейських країн, які збираються на "Євробачення" в Києві, більше половини делегацій вже показали свої пісні і учасників, передає Depo.ua.

Серед представлених заявок як можливого переможця європейські букмекери вже відзначили італійського співака Франческо Габанна, який здобув перемогу на конкурсі "Сан-Ремо". 34-річний Габанна підкорив публіку піснею під назвою Occidentali's Karma та хитромудрим номером: під час виконання на сцені з'явиться "танцююча мавпа", дуетом з якої буде запалювати італієць.

Як пояснюють продюсери артиста, його вихід на сцену "Євробачення" стане своєрідним меседжем, що висміює "цінності Західного світу", який втомився сам від себе і все частіше звертає погляд у бік Сходу. Текст пісні більше нагадує ребус, у якому міститься безліч метафор і відсилань до наукової праці зоолога Десмонда Морріса про "голу мавпу". Саме цим італійські продюсери пояснили роль переодягненого в горилу танцюриста в номері співака. Чи варто очікувати видозміни номера і виведення на сцену живої мавпи, щоб остаточно шокувати глядачів в кращих традиціях "Євробачення", італійці поки не уточнюють.

Нагадаємо, стало відомо, у скільки обійдеться квиток на "Євробачення".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme