На Сумщині псевдолікарка видурювала гроші в літніх людей

В Кролевецькому районі під приводом надання медичних послуг, 52-річна раніше судима жінка ошукала трьох пенсіонерів

На Сумщині псевдолікарка видурювала грош…

До працівників поліції Кролевецького відділення надійшла інформація, що в одному з сіл до пенсіонерів приїздить невідома жінка, представляється лікарем та пропонує пройти діагностику організму, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

Поспілкувавшись з бабусею, яка скористалась послугами шарлатанки, поліцейські довідались, що за свої медичні послуги аферистка запросила 3 тисячі 600 гривень, а коли бабуся відповіла, що таких грошей не має, аферистка зробила знижку та запропонувала сплатити лише 1 800 гривень. Отримавши тисячу, за рештою пообіцяла приїхати через кілька днів, під час чого і була затримана.

Підозрюваній 52 роки. За її плечима декілька судимостей за аналогічні шахрайства на території області. Поліцейські вже довели її причетність до скоєння трьох подібних злочинів на території Кролевецького району. Сума завданого збитку становить майже чотири тисячі гривень.

Зловмисниці поліцейські вже оголосили підозру та відкрили у відношенні неї чергове кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 КК України (Шахрайство), санкція якої передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme