На Росії екс-худкерівника оркестру МВС, підозрюють в розбещенні хлопчиків

Російські слідчі порушили кримінальну справу стосовно заслуженого артиста Росії, колишнього начальника військово-оркестрової служби Головного штабу внутрішніх військ МВС Росії (нині Росгвардія) полковника Олега Плотникова

Він був затриманий 15 лютого за підозрою в педофілії. За попередніми даними, офіцер займався сексом з хлопчиками під час поїздки з концертами в Сибір, передає Depo.ua з посиланням на "Московський комсомолець".

Олегу Плотникову інкримінують ч. 4 ст. 134 КК РФ ( "Статеві зносини і інші дії сексуального характеру з особою, яка не досягла 16-річного віку, вчинені щодо двох і більше осіб"). Йому загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Артиста в погонах підозрюють у злочині чотирирічної давності, скоєному в Новосибірську. Свідчення проти Плотникова дали двоє молодих людей, яким на той момент було 13 і 16 років. За словами потерпілих, знаменитий музикант запропонував їм провести разом час і заплатив своїм юним сексуальним партнерам "гонорар".

Також встановлено, що педофіла з його жертвами познайомив якийсь новосибірський посередник, на якого Плотніков вийшов через один з Інтернет-сайтів.

Хоча потерпілі не знали імені розпусника, слідчим під час перевірки вдалося встановити особу підозрюваного.

Відзначимо, що на момент скоєння злочину відомий диригент Олег Плотников був військовослужбовцем і художнім керівником Зразково-показового оркестру внутрішніх військ МВС Росії. Колектив брав участь в музичному оформленні Олімпіади в 1980 році. У 2010 році на базі Зразково-показового оркестру внутрішніх військ МВС Росії був сформований новий творчий колектив - симфонічний оркестр.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme