UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії чоловік убив товариша за відмову викликати повій

Слідчими органами Слідчого комітету Росії по Кемеровській області завершено розслідування кримінальної справи стосовно раніше судимого 26-річного жителя м Новокузнецька, обвинуваченого в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого)

За версією слідства, в листопаді 2016 року обвинувачений розпивав спиртне в компанії 30-річного приятеля, передає Depo.ua з посиланням на nk-tv.

Під час застілля один запропонував запросити дівчат легкої поведінки. Господар будинку відмовився, заявивши, що у нього на це немає грошей. На цьому грунті між ними стався конфлікт, під час якого обвинувачений ударив приятеля ножем. Після чого викликав йому "швидку допомогу" і співробітників поліції. Врятувати чоловіка не вдалося, від значної крововтрати він помер до прибуття медичних працівників. За клопотанням слідчого щодо обвинуваченого обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Зі слідством чоловік співпрацював, вину визнав повністю.

Наслідком зібрана достатня доказова база, в зв'язку з чим кримінальну справу із затвердженим обвинувальним висновком направлено до суду для розгляду по суті.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme