На місця менеджерів, що залишили "Євробачення", знайшли заміну

Процес підготовки до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" в Україні є контрольованим і йде в плановому режимі

Про це заявила т.в.о. голови правління ПАТ "Національна громадська телерадіокомпанія України" Ганна Бичок на брифінгу 16 лютого, передає Depo.ua з посиланням на "УНІАН".

Вона додала, що часткові кадрові зміни в команді жодним чином не вплинуть на виконання зобов'язань НГТУ по організації і проведенню "Євробачення-2017". На місця менеджерів, які покинули проект, вже знайдена заміна.

"Це зайняло у нас близько 72 годин. Пов'язано це з двома причинами: значна підтримка з боку всіх владних структур України та міста Києва. Друга причина - люди, які пішли, не телевізійно-виробнича команда. Покинули проект люди з івент-команди і комерційної частини команди, хто безпосередньо не впливає на телевізійне шоу і підготовку", - повідомив заступник керівника ПАТ НГТУ Павло Грицак.

Оскільки кадрові зміни вимагають схвалення з боку Європейської мовної спілки, пропозиції щодо кандидатур на заміщення посад в команді підготовки до "Євробачення-2017" спрямовані на утвердження ЄВС.

Нагадаємо, що 13 лютого креативна команда Євробачення заявила про відставку через зрив тендерів та відсутність прозорості.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme