UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині у пенсіонерки викрали Range Rover

За словами 60-річної власниці авто, вона припаркувала його біля будинку, а вже вранці його не було на місці

На Миколаївщині у пенсіонерки викрали Ra…

У Південноукраїнську злочинці викрали у пенсіонерки Range Rover. Поліція встановлює місцезнаходження автомобіля, осіб, причетних до його викрадення, та свідків події. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції о 12:00 16 лютого від 60-річної власниці Range Rover Evoque. Жінка розповіла правоохоронцям, що близько 18:00 15 лютого вона припаркувала автомобіль біля будинку №4 по вул.Енергобудівників, а вже вранці наступного дня авто було відсутнє. Злочинці завели авто та зникли у невідомому напрямку.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом", що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Поліція звертається до громадян надати допомогу у встановленні місця знаходження Range Rover Evoque помаранчевого кольору та осіб викрадачів. "Корисну для слідства інформацію прохання повідомляти до Південноукраїнського відділення поліції за адресою: м. Південноукраїнськ, вул.Спортивна, 3, або за телефонами (05136) 2-54-00, 102", - пише поліція.

Нагадаємо, з 12 жовтня Depo.ua називає Южноукраїнськ Південноукраїнськом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme