UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Миколаївщині чоловік вночі загубився на кризі

Після 40 хвилин пошуку рятувальники знайшли постраждалого на відстані близько двох кілометрів від берега

На Миколаївщині чоловік вночі загубився…

17 лютого о 00:10 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що на льоду в акваторії Бузького лиману в мікрорайоні Намив 32-річних чоловік вийшов на кригу та загубився. Рятувальників сповістила сусідка чоловіка, яка повідомила, що напередодні він посварився з родичами та пішов до водойму з метою самогубства. Про це Depo.Миколаїв повідомили рятувальники.

За вказаною адресою виїхав аварійно-рятувальний загін спеціального призначення. На початку пошукової операції рятувальники змогли зв'язатися з чоловіком по телефону, який він взяв із собою. Однак громадянин був розгубленим та не зміг повідомити свого місця перебування або будь-яких орієнтирів для пошуку.

Рятувальники за допомогою пішого обходу та із використанням катеру на повітряній подушці провели розвідку по акваторії та після 40 хвилин пошуку знайшли постраждалого на відстані близько двох кілометрів від берега. За допомогою спеціальних нош чоловіка було транспортовано до берега та проведено з ним профілактичну бесіду з ним.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme