На Харківщині дебошир зірвав з полісмена погон

Зловмисники пошкодили форму поліцейського та вдарили його

На Харківщині дебошир зірвав з полісмена…

Як передає Depo.Харків, вирок зловмисникам 13 лютого ухвалив Куп'янський міськрайонний суд Харківської області.

Суд встановив, що 13 травня 2016 року близько 23:30 обвинувачені, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, стояли біля однієї з кав'ярень на вулиці Харківській у місті Куп'янськ. Вони поводили себе неадекватно, гучно лаялися, провокували бійку з відвідувачами.

На місце викликали правоохоронців. Полісмени зробили зауваження дебоширам, однак ті продовжили чіплятися до відвідувачів кав'ярні.

Коли поліцейські спробували заспокоїти зловмисників, один з них почав чинити опір, хапався за форму правоохоронця, в результаті чого порвав йому брюки та відірвав погон. Правоохоронець вирішив застосувати кайданки, в цей момент ззаду підбіг другий обвинувачений та двічі вдарив поліцейського кулаком.

Після цього правоохоронець заламав руки першому зловмиснику, а до другого застосував сльозогінний газ та надягнув на нього кайданки.

Суд визнав першого підсудного винним у скоєнні злочину за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді одного року позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік.

Другого також визнали винним у скоєнні злочину ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України та призначили покарання у вигляді одного року та шести місяців позбавлення волі з іспитовим терміном в один рік.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme