UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Молодий вінничанин вкрав у сусіда два ноутбуки, одяг та 100 гривень

Частину з викраденого у затриманого вилучили, а частину він встиг здати у ломбард

Працівники Вінницького відділу поліції затримали 20-річного жителя Тульчинського району, який обікрав свого сусіда по квартирі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

З заявою про квартирну крадіжку до поліції звернувся 20-річний молодий чоловік. З його орендованої квартири зникло два ноутбуки, одяг та гаманець з грошима в сумі 100 гривень. За словами заявника, коли він повернувся з роботи додому, двері квартири були відчинені, а його речі зникли.

Повідомляється, що замки на вхідних дверях не були пошкоджені, отже, у квартиру зловмисник потрапив шляхом вільного доступу. Спілкуючись з потерпілим, поліція з'ясувала, що він винаймав одну з кімнат у квартирі, а іншу – 20-річний житель Тульчинського району.

Правопорушника оперативники карного розшуку затримали у готелі в м. Бар, де він винайняв кімнату. Під час затримання на підозрюваному був вкрадений одяг потерпілого. Один з ноутбуків зловмисник встиг здати у ломбард, а другий поліція у нього вилучила.

"Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme