UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївський параспортсмен виборов чергове "золото" у Німеччині

Максим Яровий здобув перемогу на чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону

Миколаївський параспортсмен виборов черг…

Миколаївський параспортсмен Максим Яровий виграв ще одне "золото" на чемпіонаті світу з лижних перегонів та біатлону #Finsterau2017, що відбувається у Німеччині. Про це йдеться на сайті Національного комітету спорту інвалідів, повідомляє Depo.Миколаїв.

У п'ятий день змагань національна паралімпійська збірна команда України виборола у лижних перегонах на довгій дистанції три золотих, дві срібнихі та дві бронзові нагороди. За підсумком змагального дня у паралімпійців України п'ятий день поспіль перше місце в турнірній таблиці чемпіонату світу #Finsterau2017 та 32 медалі. У Німеччини, яка друга, - десять нагород, у третьої - Білорусі - шість медалей.

Після першої ранкової медалі у лижних перегонах на довгій дистанції у виконанні Максима Ярового, що виступає в категорії сидячи, чоловіки, практично "посипались" українські перемоги національної паралімпійської збірної команди. Це - золото Ігоря Рептюха, який виступає у категорії стоячи, чоловіки, та знову ж таки - увесь подіум переможних українок, які представляють категорію стоячи: Олександра Кононова ​- "золото", Юлія Батенкова-Бауман - "срібло" та Людмила Ляшенко​ - бронзова медаль. У спортсменок з порушеннями зору відзначились Оксана Шишкова (гайд - Віталій Казаков) - срібна нагорода та Ольга Прилуцька​ (гайд - Лада Нестеренко) - бронзова медаль.

Нагадаємо, цього тижня Максим Яровий вже завоював "золото" на чемпіонаті у Німеччині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme