UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські депутати хочуть пропорційно розподіляти "новачків" в комісіях

На думку депутатів, в комісіях повинні бути представники різних фракцій, а не "перважувати" з однієї

Миколаївські депутати хочуть пропорційно…

Депутати Миколаївської облради подумують ввести пропорційний розподіл представників різних політичних сил у постійних комісіях. Адже в деяких комісіях народні обранці від деяких партій "переважують" за кількістю. Про це йшлося сьогодні, 17 лютого, під час засідання "бюджетної" комісії облради, повідомляє Depo.Миколаїв.

Зауважимо, що нещодано до Миколаївської облради "зайшли" троє нових депутатів. Двоє від "Відродження" - Владислав Басс та Юрій Крет, та від "Батьківщини" місце "відвоювала" волонтер Тетяна Поліщук.

Голова "бюджетної" комісії "БППшник" Федір Барна повідомив, що Басс планує увійти до складу постійної комісії з питань ЖКГ, Крет - в комісію з питань екології, а Поліщук - "бюджетну". Проте у такому разі волонтерка стане третьою представницею "Батьківщини" в комісії. При цьому всього політсила представлена в облраді сімома депутатами: "Тобто половина їхніх депутатів у "бюджетній" комісії, але ніхто не хоче очолити ті напрямки, де немає жодного депутата від "БЮТ?" - сказав Барна.

Аналогічну думку мав "нашекраївець" Тахір Садрідінов. За його словами, з кожної політичної сили хоча б один депутат повинен представляти різні комісії. "Опоблоківець" Андрій Кротов акцентував, що будь-який депутат має право обирати комісію, де працювати. Проте він запропонував звернутися до голів фракцій, щоб вони звернули увагу на пропорційний розподіл депутатів у постійних комісіях. Пропозицію підтримали одноголосно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme