UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаїв сподівається на ділове партнерство з Естонією

У міськраді дві сторони обговорили перспективи ділового партнерства

Миколаїв сподівається на ділове партнерс…

У п'ятницю, 17 лютого, в мерії відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню перспектив ділового партнерства між Миколаєвом і Естонією. У заході взяв участь міський голова Олександр Сєнкевич, посол Естонської Республіки в Україні Герт Антс, голова представництва в Східній Європі "Агентства розвитку підприємництва Естонії" Яан Хейнсоо. Про це Depo.Миколаїв повідомили у міськраді.

Мер Олександр Сєнкевич зазначив, що посол Естонської Республіки в Україні Герт Антс прибув до Миколаєва, щоб зробити Естонію ближче до України, а також познайомитися з Миколаєвом та налагодити міжнаціональні, культурні та бізнес-контакти.

Посол Естонської Республіки в Україні Герт Антс, що країнам є чим поділитися. Він зазначив, що на початку поточного тижня був опублікований рейтинг економічної свободи в різних країнах світу. У цьому рейтингу Естонія на шостому місці.

У свою чергу, Яан Хейнсоо підкреслив, що економіка сучасної Естонії дуже розвинена, це підтверджує той факт, що країна знаходиться вгорі низки рейтингів: "Естонія посідала у 2015 році 1 місце в ЄС за індексом економічних свобод, 1 місце у світі займає у податковій конкурентоспроможності, 1 місце у Центральній і Східній Європах у рейтингу кращих країн для ведення бізнесу, 12 місце за загальним рейтингом простоти ведення бізнесу, 12 місце у світі по веденню бізнесу через кордони, 1 місце в Європі за кількістю стартапів на душу населення", - зазначив він.

За його словами, в Естонії серйозно розвинена IT-індустрія, електронна демократія, 15 хвилин займає реєстрація компанії, а також не обкладається податком реінвестований прибуток підприємства. Крім того, в естонських підприємців є можливість цілодобово вести бізнес з будь-якої точки світу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme