Лайму Вайкуле прооперували в США

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле пошкодила ногу, катаючись на лижах, через що їй довелося звернутися до хірурга

Лайму Вайкуле прооперували в США…

Зірку прооперували у США. Через довгу реабілітацію, Лаймі довелося відкласти свої концерти, про що вона й повідомила у соцмережі, передає Depo.ua.

"На жаль, змушена скасувати всі концерти у лютому, трохи не розрахувала свої сили на гірських схилах, катаючись на лижах, і пошкодила ногу, - пише Вайкуле. - Уже зроблено операцію, і я проходжу курс реабілітації. Це життя. Сподіваюся на розуміння мого слухача. Концерти не відміняються, а відбудуться в березні, як тільки я повернуся з США, де про мене піклуються і ставлять мене на ноги мої лікарі. Всіх люблю і чекаю на зустріч".

К сожалению вынуждена отменить все концерты февраля , немного не расчитала свои силы на горных склонах, катаясь на лыжах и повредила ногу. Уже сделана операция и я прохожу курс реабилитации. Это жизнь .. Надеюсь на понимание моего слушателя . Концерты не отметаются, а состоятся в марте как только я вернусь из США , где обо мне заботятся и ставят меня на ноги мои доктора . Всех люблю и жду встречи ???? #laima #vaikule #лаймавайкуле

Публикация от Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official) Фев 16 2017 в 8:42 PST

Нагадаємо, Вайкуле відмінила концерт у прифронтовому Дніпропетровську.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme