Київська поліклініка замовила міській аптеці ліки по ціні, втричі вищій за ринкову

Один із медичних закладів столиці підозрюють у спекуляції 

Київська поліклініка замовила міській ап…

Київська міська студентська поліклініка КМДА 6 лютого уклала угоду з КП "Фармація" Київської міськради про закупівлю ліків на 175 тис грн. Про це пише Depo.ua із посиланням на "Наші гроші".

Закупівлю провели згідно рамкової угоди від 24 березня 2016 р. між генеральним замовником ліків для київських лікарень ТМО "Психіатрія" і п'ятьма учасниками: комунальною мережею аптек "Фармацією" (Київ), ТОВ "Бадм-Б", ТОВ "Людмила-Фарм", КП "Аптека "Ліки" Рівненської облради, ТОВ "Оптіма-Фарм, Лтд". Ця рамкова угода діятиме до кінця 2018 р.

На поточний рік замовлено 61 найменування ліків вітчизняного виробництва. Деякі товари вдвічі-втричі дорожчі від ринкових цін.

Наприклад, розчин Гепарин 5000МО/мл 5 мл №5 замовили по 448,01 грн. за упаковку. У аптеках Києва його можна знайти по 151, 35 грн за упаковку.

Таблетки Анальгін-Дарниця 500мг №10 придбали по 5,27 грн./уп., хоча тендерні ціни на них починаються від 1, 52 гривень за упаковку.

Розчин діамантового зеленого 1% 20 мл купили по 6,50 грн./уп., тоді як у аптеках він продається за ціною від 3, 10 гривень за упковку.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme