Губернатор Одещини закликав мешканців області зменшити споживання електроенергії

У зв'язку з введенням надзвичайного режиму в енергетиці, Максим Степанов просить користуватися електроенергією більш економним чином

Як передає Depo.Одеса, сьогодні, 17 лютого, губернатор Одеської області Максим Степанов запевнив, що аварійних відключень електроенергії в регіоні найближчим часом не буде, не зважаючи на надзвичайний стан в енергетиці України.

"В Одеській області вимикати світло не будуть. Але є велике прохання до людей зменшити споживання електроенергії з 17:00 до 22:00, це пік навантаження на мережі. А до крупних підприємств - переглянути режим роботи щодо зменшення споживання енергії у ці години", - зазначив губернатор.

Крім того, Степанов попередив про те, що мешканці області мають бути готовими до віялових відключень електроенергії.

"Але маємо бути готові, тому графіки є. Сьогодні разом із головами структурних підрозділів Одеської ОДА, ДСНС та "Одесаобленерго" ми їх відкоригували та розробили план дій у разі виникнення надзвичайної ситуації", - підсумував Степанов.

Нагадаємо, що, не зважаючи на надзвичайний стан в енергетиці України, сьогодні у сонячний день на вулицях Одеси вуличні ліхтарі тринькали електроенергію.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme