Гонитва за мільйоном: киянина "обчистили" по дорозі з обмінника

Спроба обміняти гривні на долари обернулась для чоловіка пригодницьким детективом 

Гонитва за мільйоном: киянина "обчистили…

У Печерському районі Києва зловмисники відібрали у чоловіка понад мільйон гривень, які він планував обміняти за вигідним курсом. Про це пише Depo.ua із посиланням на поліцію Києва.

Правоохоронці Печерського управління поліції отримали повідомлення про те, що невідомі особи, погрожуючи зброєю, розбили скло в автомобілі і відібрали понад мільйон гривень.

На бульвар Лесі Українки, де відбулася подія, виїхали патрульні наряди і слідчо-оперативна група територіального управління. У поліцію звернувся 46-річний чоловік, який працює водієм. Він розповів, що на своєму автомобілі прямував в обмінник, розташований на вулиці Кіквідзе. Саме туди йому сказав їхати господар, який нібито напередодні домовився обміняти там гривні на долари США.

Прибувши за адресою, чоловік в приміщенні пункту обміну дізнався про відсутність необхідної грошової суми в іноземній валюті.

Повертаючись назад, водій був змушений зупинитися через затори. І саме тоді він відчув глухий удар: невідомий чоловік розбив скло предметом, схожим на пістолет і велів йому не рухатися. А в цей час інший співучасник із заднього сидіння іномарки забрав пакет з грошима і сумку водія з документами та мобільним телефоном. Після цього нападники поїхали в невідомому напрямку.

Цю подію слідчі Печерського управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme