UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Електробуси в Житомир ще не доїхали, але жителі міста вже визначають для них новий маршрут

Петицію з пропозицією маршруту для електробуса зареєстрував житомирянин Валерій Болтушкін

Електробуси в Житомир ще не доїхали, але…

Учора, 16 лютого, житомирянин Валерій Болтушкін зареєстрував петицію з пропозицією маршруту для електробуса, який міська влада планує придбати для Житомира, передає Depo.Вінниця.

Для збору підписів є ще 250 днів.

"11.02.17 Сухомлин сповістив, що міськвиконком планує купити 2 електробуси та розпочати їх експериментальне використання. Одразу пропоную маршрут: Крошня – Богунія. Справа в тому, що Крошня, один з найбільших мікрорайонів міста, зовсім не має прямого транспортного сполучення з життєво важливими центрами району: поліклінікою, лікарнею, райвиконкомом. Це ж треба було так організувати схему руху транспорту міста, щоб один із (аж!) двох районів міста мав таке транспортне обслуговування! Безглуздіше за це хіба що приєднання Крошні та Богунії до виборчого округу з центром у пгт Чуднів! Але це вже зовсім інша історія..." - пише автор петиції.

Далі автор конкретизує свою пропозицію.

"Кільце тролейбусів на вул. Покровській: вул. Покровська – вул. Лесі Українки (правий поворот) – вул. Перемоги (правий поворот) – просп. Миру (лівий поворот) – кільце тролейбусів у кінці. У зворотньому напрямі: просп. Миру – просп. Незалежності — вул. Покровська (лівий поворот) – кільце тролейбусів. Зрозуміло, що один з електробусів повинен рухатись у прямому напрямі (див. вище), один у зворотньому. Мешканці Крошні – приєднуйтесь!" – йдеться у петиції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme