UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Експертно-громадська рада Миколаєва обрала нового керівника

У таємному голосуванні найбільшу кількість голосів набрав Артем Ващиленко

Експертно-громадська рада Миколаєва обра…

У четвер, 16 лютого, Експертно-громадська рада виконавчого комітету Миколаївської міської ради провела чергове засідання, на якому розглянула низку важливих питань. Зокрема, відбулися вибори нового голови ради та його заступників. Про це Depo.Миколаївповідомили у міськраді.

Зазначається, що термін повноважень її керівника становить один рік. По завершенню якого відбувається обрання нового голови ради з числа її членів. У підсумку таємного голосування найбільшу кількість голосів із чотирьох представників ЕГР, які запропонували свої кандидатури, набрав Артем Ващиленко, виконавчий директор Миколаївського регіонального центру підтримки бізнесу. Він і очолюватиме раду в нинішньому році.

Члени ради також обрали зі свого складу заступників голови ради. Ними стали Михайло Золотухін – голова Фонду розвитку міста Миколаєва, Олег Абрамов - голова Миколаївського обласного місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації "Спілка оцінювачів землі" та Ірина Купрієвич, голова ММГО "Спадщина". Як свідчать підсумки голосування, у них виявилося найбільше симпатиків серед членів ради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme