Арабські Емірати побудують місто на Марсі через 100 років

ОАЕ включилися в гонку по колонізації Марса і поставили собі за мету через 100 років побудувати ціле місто на поверхні Червоної планети

Арабські Емірати побудують місто на Марс…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на gulfnews.com.

Прем'єр-міністр ОАЕ і правитель емірату Дубай Мухаммед ібн Рашид Аль Мактум, а також наслідний принц Абу-Дабі, заступник Верховного головнокомандувача Збройними силами ОАЕ Мухаммед бен Зайд Аль Нахайян під час Всесвітнього урядового саміту повідомили про початок співпраці Об'єднаних Арабських Еміратів з провідними міжнародними організаціями та науково-дослідними інститутами для побудови першого марсіанського міста "Марс 2117".

Програма зі створення марсіанського міста розрахована на 100 років і включає в себе підготовку наукових кадрів з Еміратів, створення спеціалізованої техніки та доставку всього необхідного на поверхню Червоної планети.

Також в проект увійдуть дослідження ракетної техніки і галузей енергетики, необхідних для його реалізації. Крім іншого, широкому загалу було представлено план і макет майбутнього міста.

Мухаммед ібн Рашид Аль Мактум сказав про колонізацію Марса наступне: "Висадка людей на інших планетах була давньою мрією людства. Наша мета полягає в тому, щоб ОАЕ очолили міжнародні зусилля щодо втілення цієї мрії в життя".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme