UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житомирські десантники приймали гостей з Хмельниччини

Творча сотня "Рух до перемоги" спільно з гарнізонним Будинком офіцерів побували у житомирському Навчальному центрі ВДВ ЗСУ

Житомирські десантники приймали гостей з…

Гості-волонтери з Хмельниччини побували на Житомирщині у Навчальному центрі ВДВ, передає Depo.Хмельницький з посиланням на сторінку у Фейсбук Оксани Радушинської.

Там проходять навчальну підготовку військовослужбовці десантно-штурмових бригад Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

"Втомлені фізично виснажливими тренуваннями, вони вочевидь воліли б якось інакше провести півтори години вечірнього часу, аніж сидячи в кріслах у клубі. Утім, слово за словом, пісня за піснею - і спершу в залі почали засвічуватися екрани мобілок, підспівувати "Групу крові", а, згодом і реготання від анекдотів артиста Хмельницької Обласної Філармонії Олександра Якубова", - пише Оксана.

Співали також Сергій Куклюк, Павло Михальчишин, Катя Колодинська. Читала власні вірші й сама Оксана. А згодом і танцювали під "Розпрягайте, хлопці, коней" і "Чорну гору".

"А всі разом - артисти-волонтери на сцені, а "ВДВшники", піднявшись з місць, у залі - співали "Воины света" і нашу - "Ми переможемо!", підхопивши приспів вже після другого куплету. Ото потужний видався хор, скажу я вам!", - ділиться враженнями Оксана Радушинська.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme