UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Запорізьку Масницю святкуватимуть під гопак, лезгинку та циганочку

Численні традиційні масничні страви презентує запоріжцям Фестиваль національної кухні у суботу, 25 лютого, у передостанній день Масниці

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя з посиланням на Асоціацію національних меншин Запорізької області.

На фестивалі будуть презентовані традиційні народні страви, що готують на Масницю в різних країнах світу.

Впродовж дня, від 11-ї до 16-ї години, на площі Маяковського куховаритимуть та пригощатимуть запоріжців представники 15 національних кухонь: української, білоруської, німецької, романської, польської, вірменської, молдовської, єврейської, грузинської, арабської, болгарської, грецької, албанської, чеської та східної.

Гарного настрою Масниці додасть міжнаціональний танцювальний флешмоб з болгарськими народними піснями, грузинською лезгинкою та українським гопаком, а також романською циганочкою.

До святкового концерту долучяться творчі колективи та окремі виконавці міста. Завершиться фестиваль презентацією пісні національно-культурних товариств. Що це за пісня і хто її автори, виконавці поки що тримають в секреті, обіцяють, що це буде приємним сюрпризом для запоріжців на Масницю.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme