Білоруські ЗМІ з'ясували, що Захарченко має довідку про незворотний розлад психіки (ФОТО)

У мережу потрапило фото медичної довідки про психічні розлади та інвалідність на ім'я Олександра Захарченка з рекомендаціями про примусову диспансеризацію

Білоруські ЗМІ з'ясували, що Захарч…

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на By24.org.

У довідці, виданій Харківським обласним центром медично-соціальної експертизи від квітня 2011 року повідомляється, що Олександр Захарченко 1976 року народження з 2010 року є "інвалідом ІІ групи від загального захворювання внаслідок стійких незворотних розладів психіки та ЦНС безтерміново".

Також у довідці зазначається, що дії хворого Захарченка "несуть загрозу оточуючим" і за вимогою прокуратури призначається примусова диспансеризація хворого у Харківській обласній кліничній психлікарні №3.

By24.org. пише, що наразі не вдалося знайти офіційного підтвердження достовірності цього документа. Однак з біографії Захарченка відомо, що він в зазначений період перебував у Харкові.

"З біографії самого Захарченко відомо, що він, будучи уродженцем Донецької області України, в зазначений період знаходився якраз в Харкові. При цьому кілька років немов "вирізані" з біографії, зате в 2013 році, як раз після проблем з психіатрами, Захарченко знову засвітився в ЗМІ - вже як активіст харківської проросійської організації "Оплот". Незабаром Олександра Захарченко відправили з Харкова до Донецька - очолювати місцеву філію", - нагадує видання.

Нагадаємо, що очільник цієї організації Євген Жилін, який міг знати про "незручні" подробиці біографії донецького терориста, у вересні 2016 року був убитий невідомими в підмосковному ресторані "Вітерець".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme