UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Загадкова смерть немовляти сталась у Тернопільському районі

 Бездиханне тіло дитини вранці побачили батьки

Загадкова смерть немовляти сталась у Тер…

Смерть тримісячної дитини від асфіксії констатували лікарі на Тернопільщині, передає Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліцї Тернопільської області.

"Повідомлення про смерть дитини надійшло на лінію "102" від диспетчера бригади швидкої допомоги. Бездиханне тіло дитини вранці, 15 лютого, побачили батьки", - пишуть правоохоронці.

За словами начальника Тернопільського відділення поліції Віктора Волощука, сім'я, в якій трапилося лихо, благополучна. Подружжя орендувало будинок у селі Біла. Жінка перебувала у декреті, а чоловік працював.

Батьки розповіли, що ввечері погодували доньку і поклали спати. Колиска немовляти стояла поруч з їхнім ліжком. Коли вранці прокинулися, то малеча лежала на боці, але її тіло було холодним. Вони викликали швидку допомогу. Проте лікарі констатували смерть.

Після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що причина смерті дівчинки - асфіксія - удушення м'якими тканинами. Ймовірніше за все, дитина у сні притулилася до подушки, або ковдри.

Власники житла кажуть, що смерть дитини у їхньому будинку не перша. Кілька років тому вони здавали житло іншій подружній парі і у них також померла малесенька дитина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme