UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вознесенські поліцейські закрили "азартний" заклад

Правоохоронці вилучили 15 одиниць грального обладнання

Вознесенські поліцейські ліквідували роботу грального закладу. У приміщенні закладу, що функціонував під виглядом державної лотереї, правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку та інше обладнання, яке використовувалося для незаконної діяльності. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Співробітники Вознесенського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області отримали інформацію про те, що у приміщенні, яке розташоване у центрі міста, під виглядом розповсюдження білетів державної лотереї, функціонує гральний заклад із доступом до відтворення азартних ігор.

Поліцейські провели санкціонований судом обшук та вилучили 15 одиниць грального обладнання (системних блоків), грошові кошти, здобуті злочинним шляхом у сумі 400 гривень, меблі та документацію.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.203-2 КК України "Зайняття гральним бізнесом", що карається штрафом від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Триває досудове слідство, призначено проведення відповідних експертиз, очікуються на висновки фахівців, встановлюються організатори незаконного грального бізнесу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme