В Абхазії закидали камінням автобус з росіянами

В окупованій Абхазії автобус з російськими туристами два рази закидали камінням

В Абхазії закидали камінням автобус з ро…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Apsnylife.

Інцидент стався недалеко від ресторану "Гагріпш" в місті Гагри, коли автобус з туристами після екскурсії повертався назад в Сочі.

"Невстановлені особи з кущів обкидали автобус камінням. Один камінь значних розмірів, розбивши бокове вікно, залетів в автобус, завдав легкі удари і порізи туристам, в тому числі 5-річній дитині, яка сиділа на кріслі прямо під розбитим вікном ", - повідомив екскурсовод.

Він уточнює, що в автобусі було 52 людини. Після інциденту водій зупинив автобус і викликав міліцію.

"Разом зі співробітниками міліції ми прочесали околиці, але цих гадів не знайшли. Моїм туристам подали новий автобус, все пересіли в транспорт і попрямували в сторону кордону ", - продовжує він.

Пізніше стався ще один напад. Коли вони від'їхали від місця події на кілька метрів, в автобус прилетів ще один камінь.

"Ще один камінь залетів мені прямо в двері, розбивши вікно і потрапивши прямо в ногу. Обтрусившись від битого скла, я ще довго не міг зрозуміти, що сталося! Нас знову наздогнали співробітники міліції, які рушили в погоню за цими тваринами в ліс, уже стріляючи в повітря ", - розповідає екскурсовод.

Водієві автобуса і туристам довелося пересісти в інший автобус і в супроводі так званих "співробітників ДАІ" дістатися до російського кордону.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme