UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці про небезпечні бурульки можна повідомити на Viber Муніципальної поліції

За неналежне очищення від снігу і бурульок погрожують штрафом до 1700 гривень 

У Вінниці про небезпечні бурульки можна…

Вінничани можуть повідомити про небезпечні бурульки на номер Муніципальної поліції у Viber. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Vinnitsa.info.

За словами начальника Муніципальної поліція Василя Гайовика, працівники відомства щодня обстежують місто із завданням виявляти факти порушення очищення снігу, льоду та бурульок.

"Одного дня ми виявляємо порушення, даємо припис, наступного дня перевіряємо, якщо не було усунено проблему, виписуємо адміністративний протокол. Суб'єкти господарювання можуть заплатити штраф в розмірі від 850 до 1700 грн. за неналежне утримання своєї території", - каже Василь Гайовик.

За словами начальника муніципальної поліції, коли вінничани бачать небезпечні ділянки у місті необхідно телефонувати на "Цілодобову варту", або надсилати фото і опис місця на Viber (+380507476563).

Додамо, що за 15 лютого було обстежено 267 об'єктів, надано 35 приписів, та складено 11 адміністративних протоколів. 14 лютого - 255 об'єктів, надано 36 приписів, складено 28 адмінпротоколів. Загалом з початку зими у Вінниці було складено 135 адмінпротоколів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme