UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаївській ОДА з'явиться посада бізнес-омбудсмена

Новий омбудсмен буде допомагати бізнесу по всіх правових та економічних питаннях

У Миколаївській ОДА з'явиться посад…

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко має намір ввести нову посаду бізнес-омбудсмена. Про це Depo.Миколаїв повідомили у облдержадміністрації.

Під час зустрічі з представниками малого і середнього бізнесу Миколаївщини Савченко зазначив, що новий омбудсмен буде допомагати бізнесу по всіх правових та економічних питаннях: "Багато власників малого і середнього бізнесу, наприклад, не знають як працювати з банками: з ЄБРР, з державними банками. Не знають, чим може допомогти влада. ЄБРР сьогодні надає багато кредитів", - зазначив Олексій Савченко.

Голова ОДА запропонував на наступну зустріч з представниками малого і середнього бізнесу запросити банкірів і податківців: "Ми не просто будемо спілкуватися та радити, наприклад, Кабінету Міністрів змінювати закони. Хочу конкретні дії. Нам сьогодні потрібні робочі місця, нам сьогодні необхідно розбудовувати Миколаївщину. А якщо чиновницький бюрократизм заважає, то будемо робити так, щоб не заважав", - підкреслив він.

За результатами зустрічі голови обласної державної адміністрації з представниками малого та середнього бізнесу було відпрацьовано та укладено Меморандум про співробітництво. Він є відкритим до підписання іншими суб'єктами малого та середнього підприємництва, які можуть приєднатися до нього в будь-який час протягом його дії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme