UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві суд залишив під домашнім арештом чиновників-хабарників у "справі ветеринарів"

Трьох посадовців підозрюють у систематичному хабарництві за переміщення рогатої худоби за кордон

У Миколаєві суд залишив під домашнім аре…

Слідчим суддею Центрального райсуду Миколаєва Галиною Подзігун розглянуто клопотання слідчого щодо продовження строків домашнього арешту заступнику начальника ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області, начальнику управління ветеринарної медицини в Новоодеському районі та начальнику Новоодеської районної державної лікарні ветеринарної медицини. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі суду.

Зазначені особи підозрюються у систематичному вимаганні та одержанні неправомірної вигоди за сприяння в оформленні та видачі дозвільних документів для переміщення понад 1,5 тисяч голів великої рогатої худоби за межі України.

У судових засіданнях прокурор в обґрунтування клопотання вказував на те, що підозрювані можуть впливати на свідків, знищити чи спотворити речі або документи, які мають значення для встановлення обставин кримінального провадження, вчинити інше кримінальне правопорушення. Дослідивши матеріали клопотання та заслухавши думки сторін слідчий суддя ухвалила продовжити підозрюваним строк домашнього арешту до 16 квітня із зобов'язанням носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, ще одному фігуранту "справи ветеринарів", громадянину Азербайджану, який давав хабарі, не змогли обрати запобіжний захід: не з'явився перекладач.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme