UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві суд дав доступ слідчим до документації щодо ремонту доріг "Дорлідером"

Одеську фірму підозрюють в неякісному ремонті доріг у Миколаєві, зокрема за несприятливої погоди

У Миколаєві суд дав доступ слідчим до до…

Заводський райсуд Миколаєва дав добро на тимчасовий доступ до документації у Департаменті ЖКГ щодо ремонту доріг одеською фірмою "Дорлідер". Правоохоронці запідозрили дорожників в неякісному ремонті. Про це йдеться в ухвалі суду, повідомляє Depo.Миколаїв.

Згідно з ухвалою суду, 15 грудня 2016 року внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем - ред.). ТОВ "Дорлідер" та ТОВ "Миколаївавтодор" протягом 2016 року на замовлення Департаменту ЖКГ виконували укладання асфальтного покриття із асфальту нижчої якості та у непридатні для укладання асфальту погодні умови (дощ, сніг, мінусова температура) з порушенням технічного процесу укладання асфальту.

Слідчі просили в суду надати дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, з можливістю подальшого вилучення оригіналів договорів, додатків до них, специфікацій, проектно-кошторисної документації, висновків експертів лабораторних досліджень якості асфальтно-бетонного покриття та іншої документації стосовно виконання робіт ТОВ БК "Дорлідер". Це стостується доріг по пр. Центральному поблизу вул. Водопровідної (непарний бік); по вул. Паромний узвіз від вул. 1 Інгульської до вул. 2 Набережної; на "кільці" по пр. Миру перехрестя вул. Космонавтів; на перехресті вул. Космонавтів та вул. Троїцькій; по пр. Богоявленському на перехресті з вул. Космонавтів; по вул. Круговій від пров. 6-й Інгульський до пров. 3 Яровий; по пр. Центральному від вул. Шосейної до вул. Водопровідної (парний бік); вул. Лазурній від вул. Озерна до прибрежної зони; по вул. Троїцькій від шляхопроводу до вул. Космонавтів. Документи перебувають в Департаменті ЖКГ.

Суд дозволив дати тимчасовий доступ слідчим. Крім того, у разі невиконання ухвали суду може бути постановлена ухвала про дозвіл на проведення обшуку для відшукання та вилучення вказаних документів.

Нагадаємо, у березні 2016 року СБУ заявила, що "Дорлідер" наніс мільйонні збитки Миколаєву, ремонтуючи дороги: асфальтобетонне покриття продавали за ринковою ціною, списуюючи на будівельне сміття.

у квітні минулого року "Дорлідер" оштрафували за неякісний ремонт доріг в Миколаєві.

Екс-голова Служби автодоріг Миколаївщини Олександр Антощук не називаючи імен заявляв, що на нього тиснули, лобіюючи інтерси "Дорлідера".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme