UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві легковик "вилетів" на тротуар: Постраждала жінка

Водій Mitsubishi не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини

У Миколаєві легковик "вилетів" на тротуа…

У Заводському районі сталась ДТП, внаслідок якої постраждала 45-річна жінка. За даними фактом слідче відділення розпочало кримінальне провадження. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Аварія сталася 14 лютого о 12:45. Водій автомобілю Mitsubishi, рухаючись по вул. Курортній в бік вул. Генерала Карпенка, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. Внаслідок цього травмувалася 45-річна жінка, яка у цей момент була на тротуарі. Потерпілу з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", санкція якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідче управління Головного управління Національної поліції в Миколаївській області звертається до громадян, які володіють інформацією про обставини даної дорожньо-транспортної пригоди, звертатися за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська,12, або телефонувати (0512)49-89-63.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme