У Києві судитимуть 16-річну дівчину, яка вкрала модний одяг у бутіку

Новий светр дівчина вдягла на себе і вийшла з магазину

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, 16-річна киянка у бутіку, розташованому в торговому центрі, взяла кілька речей і попрямувала в примірочну. Коли вийшла, дівчині вдалося обдурити продавців, адже один товар вона не повернула: відрізавши магнітну сигналізацію зі светра, вдягла його і без перешкод вийшла на вулицю.

Зникнути з неоплаченим товаром крадійці не дозволили працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку. Дівчину доставили до Дніпровського управління поліції. Слідчо-оперативна група задокументувала правопорушення. Вилучений светр, який, за інформацією працівників магазину, коштує 400 гривень, долучили до кримінального провадження.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, за якою передбачене покарання: штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботами на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme