У Харкові школярка стала жертвою закоханих наркоманів

Зловмисники пішли на крадіжку через "ломку"

У Харкові школярка стала жертвою закохан…

Як передає Depo.Харків, вирок нападникам 10 лютого ухвалив Орджонікідзевський районний суд м. Харкова. Зловмисник вже мав проблеми з законом, зловмисниця також вже була засуджена, навчалася у ПТУ №8, неповнолітня.

Суд встановив, що вдень 17 листопада 2016 року дівчина разом із чоловіком побачили раніше незнайому малолітню дівчинку, яка йшла назустріч. Чоловік запропонував пособниці пограбувати школярку, на що та погодилася.

Зловмисники підійшли до жертви, запитали її, котра година, а коли дівчинка дістала телефон, зловмисниця вирвала його та втекла. Сума завданих збитків склала 1,8 тис. грн.

Під час допиту обвинувачений розповів, що неповнолітня дівчина є його співмешканкою. Вони разом вживають наркотики. В день злочину у них була "ломка", саме тому вони вирішили скоїти крадіжку.

Вкрадений телефон вони продали за 500 грн.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у вигляді чотирьох років та шести місяців позбавлення волі.

Дівчину також визнали винною у скоєнні злочину зач.2 ст.186 Кримінального кодексу України та призначили покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme