Силовикам доручили забезпечувати громадський порядок на Донбасі в районі АТО

Рада національної безпеки і оборони України доручила правоохоронним органам вжити заходів щодо забезпечення громадського порядку в районі проведення АТО на Донбасі

Силовикам доручили забезпечувати громадс…

Про це йдеться в рішенні Ради, яку своїм указом від 16 лютого ввів у дію президент Петро Порошенко, передає Depo.Донбас.

Крім того, МВС та СБУ доручено невідкладно забезпечити належну охорону об'єктів газо - та електропостачання, транспортної інфраструктури в районі проведення АТО і створення належних безпеки умов їх безперебійного функціонування.

"Національній поліції України, Національній гвардії України, Службі безпеки України забезпечити безпеку і виключити можливість у встановлений законом спосіб спроби порушення громадського порядку на об'єктах критичної інфраструктури... Службі безпеки України невідкладно активізувати роботу по нейтралізації спроб російських спецслужб, їх агентури, пов'язаних з ними підривних елементів та диверсійно-розвідувальних груп ускладнити функціонування об'єктів критичної інфраструктури", - йдеться в документі.

Як повідомлялось раніше, Порошенко схвалив прийняття невідкладних заходів з ліквідації загроз енергобезпеки. Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme