Підсудні у "справі 2 травня" скаржаться на якість харчування

Підсудні, яких звинувачують в організації масових заворушень 2 травня 2014 року в Одесі, готові оплачувати своє харчування з власних коштів

Як передає кореспондент Depo.Одеса, сьогодні, 16 лютого, в Малиновському районному суді відбулося засідання у "справі 2 травня".

В ході засідання підсудні поскаржилися на якість харчування, передбаченого для осіб, які утримуються під вартою. Вони також запропонували оплачувати своє харчування з власних коштів. Сторона обвинувачення в особі прокурора пообіцяла посприяти у цьому питанні.

"В інструкції сказано, що для яких тримають під вартою передбачений сухий пайок. Але це нормально, коли засідання раз на місяць, а у нас вони щотижня. Кілька років на сухому пайку може дуже негативно позначитися на нашому здоров'ї", - заявив підсудний Долженков.

Судді запропонували проводити засідання, на яких будуть зачитувати обвинувальний акт, в режимі відеоконференції. Однак, адвокати підозрюваних заперечили через занадто поганий стан і малих розмірів обладнаній під онлайн-засідання кімнати.

Наступне засідання відбудеться 17 лютого.

Раніше повідомлялося, на минулому засіданні у справі обвинувачених залишили під вартою ще на два місяці, а невідомі намагалися пронести зброю в будівлю суду.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme