UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Перевізник виправдовує перебої в роботі 83 маршруту браком водіїв

Постійний графік руху підприємство не збирається складати, поки не проведуть конкурс

Перевізник виправдовує перебої в роботі…

Перебої в роботі маршруту №83 "Намив - "Океан" керівництво "Євротранстехсервіса" пояснює тим, що не вистачає водіїв. Про це директор Наталія Савіна підприємства заявила на "транспортній" комісії 15 лютого, повідомляє Depo.Миколаїв.

Депутати викликали Савіну через скарги на перевезення на маршруті №83. Проте вона не змогла дати гарантію, що зриву перевезень більше не буде. "Справа в тому, що ми попередньо подавали заявку на конкурс маршруту № 54. Нас усунули. Ми вийшли на 83, на "накатку". Постало питання, що терміново треба закривати 54 маршрут. Тому у нас виник збій. У нас не було водіїв. Ми не можемо передбачити, що буде. У нас немає водіїв, які б заміняли один одного. На даний момент ми набираємо водіїв", - заявила директор підприємства.

Голова комісії Володимир Євтушенко обурився, навіщо тоді йти на конкурс, якщо підприємство не може забезпечити перевезення. Депутат Сергій Ісаков також вимагав від "Євротранстехсервісу" скласти графік руху транспорту: "Ми обіцяли жителям Корабельного району безперебійну роботу. Можна зробити графік і дотримуватися його", - заявив Ісаков.

Проте Савіна казала, що графік не складатимуть, поки не проведуть конкурс на маршрут №83 та "Євротранстехсервіс" визнають офіційним перевізником. "Ми маємо чотири машини, а за конкурсом треба шість. Це графік буде зовсім інший", - зазначила директор підприємства.

Віце-мер Антон Турупалов також повідомив, що йому постійно скаржаться на перевезення до мкр Матвіїївка ввечері. За словами Савіною, на маршруті №54 "Матвіївка - залізничий вокзал" працює чотири машини, які ходять кожні 40 хвилин.

Нагадаємо, що "Євротранстехсервіс" визначили тимчасовим перевізником на маршруті №83 у листопаді минулого року. Виконком вже затвердив перелік об'єктів, в тому числі 83 маршрут, де мають провести конкурс.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme