У поліції знайшли іншу причину загадкової смерті нікопольського активіста

У справі Олександра Тихона призначена токсикологічна експертиза

У поліції знайшли іншу причину загадково…

Про це повідомляє "Днепр вечерний", передає Depo.Дніпро.

За словами начальника слідчого управління ГУ НП у Дніпропетровській області Михайла Куратченка, результати токсикологічної експертизи стануть відомі приблизно через місяць.

"Розтин встановив, що безпосередня причина смерті активіста - онкологічна. Але по даній справі призначено також і токсикологічна експертиза. Її результати стануть відомі пізніше. Вона займе тривалий час і її результати стануть відомі приблизно через місяць. Версію про отруєння висловлював раніше сам Олександр Тихон", - зазначив Михайло Куратченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що від загадкового отруєння помер відомий нікопольський активіст. Ще 22 січня він перебував вдома, але скаржився на дуже погане самопочуття. Спочатку Олександр потрапив з дивними симптомами до реанімації у Нікополі, потім - у Дніпрі. Колеги повідомляли про підозру на отруєння солями важких металів. Лікарі оцінювали стан як критичний. На сторінці у "Фейсбуці" Тихон залишив повідомлення, що його отруїли повітряно-крапельним шляхом сильнодіючою речовиною.

Тихон постійно виступав з критикою влади Нікополя через те, що місто без підготовки відмовилося від централізованого опалення. Електромережі не витримують навантажень, мешканці цілих районів годинами залишаються без опалення і світла.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme