Олімпійському чемпіону набили синяк під оком

Батьки триразового олімпійського чемпіона з плавання австралійця Гранта Хекетт оголосили про зникнення сина

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Хекетт, 17-разовий чемпіон світу (7 перемог на короткій воді), був узятий під варту в передмісті Голд-Коста Саутпорте в середу. За даними ЗМІ, 36-річний Хекетт після відходу зі спорту мав проблеми з алкоголем і наркотиками і страждає на психічні розлади, один з нападів стався у плавця в середу в будинку батьків. Грант, за словами батька плавця Невілла, "марив", але відмовився прийняти ліки, і сім'я була змушена звернутися в поліцію.

Плавець був доставлений у відділення поліції в наручниках. Невілл Хекетт повідомив, що у сина "проблеми з психікою". Поліція відпустила плавця через кілька годин, не пред'явивши йому жодних звинувачень. На наступний день батьки Гранта повідомили, що він зник.

До того, як пропасти безвісти, Грант опублікував в Instagram свою фотографію з синцем під оком, подряпинами та забоями на обличчі з коментарем, що його побив брат. "Мій брат роздає коментарі пресі... Але хтось в курсі, що він побив мене? Всі знають, що брат дуже зла людина", - написав Хекетт.

Брат Гранта, Крейг в середу повідомив журналістам, що Хекетт "становить загрозу для себе і оточуючих" і що сім'я не мала можливості допомогти йому.

Хекетт завершив кар'єру в 2008 році, але повернувся в спорт через шість з половиною років. Він спробував потрапити на Олімпіаду 2016 в Ріо-де-Жанейро, але зазнав невдачі. Австралієць вигравав олімпійське золото на дистанції 1500 метрів вільним стилем (в Сіднеї та Афінах) і в естафеті (Сідней).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme