UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Небезпеку на хімічно-небезпечному підприємстві в Кам'янці вчилися ліквідовувати рятувальники

За легендою на заводі горіла фарба і була небезпека витоку кислоти

Небезпеку на хімічно-небезпечному підпри…

У Кам'янеці-Подільському рятувальники тренувались ліквідовувати надзвичайну подію на хімічно-небезпечному підприємстві, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на інформацію відомства.

На базі хімічно-небезпечного підприємства ТОВ "Модуль Україна" відбулось комплексне тактичне навчання пожежно-рятувальних підрозділів та служб взаємодії.

"За легендою навчання під час змішування фарби сталося коротке замкнення змішувального агрегату, внаслідок чого виникла пожежа в складі лакофарбових виробів. Одночасно в складі зберігання кислот через порушення технологічного процесу стався розлив небезпечної речовини," - розповідають в прес-службі ДСНС області.

Рятувальники разом із службами взаємодії відпрацювали дії під час гасіння умовної пожежі та ліквідації наслідків розливу кислоти, а також проводили заходи для забезпечення безпеки працюючого персоналу та надійної роботи підприємства в умовах виникнення надзвичайної події.

Як зазначив керівник навчань – заступник начальника ГУ ДСНС з реагування на надзвичайні ситуації полковник служби цивільного захисту Петро Сибіга, загалом усі служби із поставленими завданнями справилися, проте слід звернути особливу увагу керівників ланок на безпеку особового складу під час ліквідації наслідків аварійної ситуації на хімічно-небезпечному підприємстві.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme