UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Нацполіція та Генпрокуратура приходили в мерію Миколаєва з приводу морпорту

Правоохоронці зробили запит на управління земельних ресурсів, яке має передати відповідь слідчим

Нацполіція та Генпрокуратура приходили в…

До миколаївської мерії, а саме в управління земельних ресурсів, завітали представники Нацполіції та Генпрокуратури з приводу Миколаївського морпорту. Чому, пояснили в прес-службі міськради, повідомляє Depo.Миколаїв.

Віце-мер Антон Турупалов прокоментував ситуацію щодо дій правоохоронних органів в мерії, які приїхали, щоб отримати інформацію в управлінні земельних ресурсів. "Нам пояснили мету візиту, яка є законною. Ми перевірили посвідчення, обмінялися контактами. Ми пообіцяли сприяння в рамках закону", - сказав віце-мер.

Турупалов зазначив, що перевірка стосується Миколаївського морського торговельного порту. "Дана перевірка є комплексною, крім міськвиконкому правоохоронці працюють з Миколаївським Фондом держмайна. Проводяться слідчі дії. Вони зробили інформаційний запит на управління земельних ресурсів. Управління підготує відповідь і передасть його слідчої комісії. Єдине, що ми перевіряли - чи є у нас дана інформація. Наскільки я розумію, це давнє питання. Раніше ним займалося держземагентство, яке довгий час реформувалось. Ми подивилися, що у нас є ця інформація№, - повідомив він.

Також віце-мер додав, що все, що залежить від мерії, правоохоронним органам буде надано.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme